wellness vakantiehuis - Boerenlodge

Ga naar de inhoud


WELLNESS
                                                                                                                                                                                                              
Waar je prive optimaal kunt ontspannen
PUUR ONTSPANNEN IN PRIVE SFEER
Het is vakantie, tijd om te ontstressen en bij te tanken, dus hoe lekker is het als je op jouw tijd en in jouw ritme gebruik kunt maken van de wellness. Aangezien deze tijdens het verblijf volledig tot eigen beschikking staat hoef je dus geen rekening te houden met andere medegebruikers. Alleen die gedachten al is heel relaxed. De Boerenlodge beschikt over een 4P Finse Sauna, een houtgestookte hottub "type Wellness Tub" en een buitendouche. Voor de ultieme wellness beleving kun je zelfs heerlijk laten masseren, op afspraak mogelijk. De Wellness & massages zijn tegen vergoeding extra bij te boeken. Zie voor de tarieven de a la carte service.

DE FINSE SAUNA
De Finse Sauna is een weldaad voor zowel je lichaam als je geest. Het werkt reinigend, zorgt voor een betere doorbloeding, weerstand verhogend en gunstig voor de stofwisseling. Het opwarmen van je lichaam werkt heel ontspannend. De sauna heeft een eigen bedieningspaneel, hierdoor is de temperatuur naar wens in te stellen. Met het opsprenkelen van het water kun je de luchtvochtigheid ook naar behoefte zelf regelen. En voor een extra geurbeleving is er sauna parfum aanwezig. De sauna bevindt zich in de veranda, hierdoor beleef je een ultiem buitengevoel en toch ervaar je de nodige privacy. Doordat de veranda tevens verwarmd kan worden is het bij wat kouder weer een heerlijke plek om lekker na te relaxen. Ook de aanwezige gordijnen kunnen naar wens gesloten worden.

ROYALE TUIN MET BUITENDOUCHE & UITZICHT
Heerlijk afkoelen kun je onder de buitendouche. De royale tuin biedt meerdere plekken om heerlijk te zitten of te relaxen, te genieten van de frisse buitenlucht en het weidse uitzicht. Bij kouder weer is het veranda buitenverblijf een perfecte ruimte om na te genieten.

PS in de tuin en hottub is het dragen van badkleding verplicht
Kids mogen alleen onder toezicht van ouders in de hottub en sauna

TIP! De sauna & hottub & massages zijn los van elkaar bij te boeken.
Nog meer comfort gewenst bijv. comfortabele badjassen & saunadoeken?

WELLNESS TARIEVEN?
ZIE ONZE UITGEBREIDE a la carte serviceDE HOUTGESTOOKTE HOTTUB
In tegenstelling tot de authentieke hottubs (volledig van hout) is de wellness tub met een ergonomisch goed gevormde kunststof binnenkuip zeer comfortabel & hygienisch. Het fijne van een houtgestookte hottub is dat deze geen electriciteit nodig heeft en super natuurlijk met hout verwarmd wordt . De hottub wordt altijd afgevuld met vers water. Het nemen van een heerlijk warm bad in de openlucht, met het geluid  van het knisperende houtvuur op de achtergrond, is een bijzonder ontspannende ervaring. Overdag vanuit de hottub heerlijke wegturen over de weilanden en savonds staren naar de sterrenhemel, met de aanwezige borrelplank is het genieten compleet.

                                                                                                                                                                                                    

HOTTUB GEBRUIK
Ѵ afgevuld met vers water  
Ѵ uitleg over gebruik hottub
Ѵ duur eerste opstooksessie 3 uur
Ѵ zelf opstoken
Ѵ incl. gebruik houtbriketten tbv de kachel
Ѵ opstookservice naar wens (zie a la carte service)
                                                                                                                                                                                                            
Terug naar de inhoud