VOORJAARSVAKANTIE DEALS - Boerenlodge

Ga naar de inhoud


LAST MINUTE    
VOORJAARS
  VAKANTIE
INCL. DE LUXE SPECIAL
                
BESCHIKBAARHEID
VOORJAARSVAKANTIE
do 22 02 (11 uur)  - zo 25 02 (20 uur)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
DE LUXE SPECIAL kado*
  • welkom met appeltaart
  • tijdens verblijf
    koffie/thee/suiker/koffiemelk
  • Finse Sauna & buiten douche
  • gebruik fietsen >12 jaar
TARIEVEN
WEEKEND XXL
4P lodge 799 euro
6P lodge 885 euro
8P lodge 979 euro

INCLUSIEF
V DE LUXE SPECIAL*
V kidsproof verzorging
V reserveringskosten
V energiekosten
V boerenbeleving
V WIFI

EXCLUSIEF
V schoonmaak
V toeristenbelasting

                                                                            
    TIPS
V Nationaal Park Dwingelderveld
V Museumdorp Orvelte / Zoo bizzar
V Wildlands, Slagharen, Drentse Koe
V Herinneringskamp Westerbork
V Bossen & belevingspaden
V Diverse restaurants & bezorgservices
V Met de fietsen Drenthe ontdekken
V Meppel, Assen, Zwolle, Hoogeveen       

                                                                                                                                                                            
                                                                                    
EEN VAKANTIEPARADIJSJE VOOR JULLIE SAMEN
Voorjaarsvakantie last minute Kom extra lang genieten van een 4 daags weekend verblijf met dit luxe arrangement. Beleef een heerlijke tijd samen met jouw gezin of vrienden, even afstand nemen van alle hectiek. Hier vind je ontspanning, rust, ruimte, frisse lucht en prachtige natuur. Alle ingrediƫnten die je kunt vinden hier in Drenthe (omgeving Hoogeveen/Dwingeloo). In dit prachtige buitengebied bevindt zich de Boerenlodge, een luxe privacy vakantiestek voor maximaal 8 personen, waar je prive lodgeert zonder andere gasten! Hier kun je optimaal genieten, bijtanken en loskomen van alle hectiek. Buitengewoon lodgeren noemen we dit, want hier verblijf je standaard op een hoog ontzorg niveau, waarbij je na een warm welkom direct ook kunt genieten. De bedden zijn heerlijk opgemaakt, verzorging van handdoeken, keukenlinnen, maar ook toilet papier, zeep en ontzorging in de keuken zullen niet ontbreken.
De bijzonder sfeervol ingerichte lodge inclusief een royale wellness tuin en veranda buitenverblijf staan tot je beschikking. Geniet van het aanbod speelgoed, spelletjes, boeken en tijdschriften of pak een filmpje (interactieve tv). En mocht je gebruik willen maken van de wellness dan is het zo fijn als je op jouw tijd en in jouw ritme gebruik kunt maken van de Finse Sauna en buiten douche. Alleen die gedachten al is heel relaxed. Wil je jouw wellnessbeleving nog luxer maken, boek dan met 10% arrangement korting de hottub er direct bij. Ook de kinderen (groot en klein) genieten hier van optimale kidsproof faciliteiten en met de boerderij aan de overkant stappen ze zo het avontuurlijke boerenleven in. Ook de fietsen staan klaar voor gebruik, vanaf de Boerenlodge fiets je zo de prachtige bossen in of ontdek het dichtbij gelegen Nationaal Park Dwingelerderveld. Bezoek de mooie steden zoals Meppel, Assen, Zwolle of het museumdorp Orvelte. Tevens zijn de bekende parken Wildlands, Slagharen of Plopsa Indoor binnen een half uur bereikbaar.

Met deze De luxe special word je nog meer verwend, want de cake staat klaar, is de lodgebar afgevuld met koffiebonen/thee/suiker en melk. De luxe koffiemachine maalt vers en staat garant voor een dagelijkse heerlijke bak koffie of espresso. En niet te vergeten voor het echte buitenleven gevoel kun je naar hartelust buiten kokkerrelen. Gebruik van de stoere buitenkeuken met gas bbq en kookgerei is in dit arrangement ook inbegrepen. Kortom wees van harte welkom om hier buitengewoon te komen lodgeren!

Pssst! Met de tegenovergelegen speel- en ijsboerderij stap je zo het boerenleven binnen....
Terug naar de inhoud