MIDWEEK ARRANGEMENTEN - Boerenlodge

Ga naar de inhoud


RELAX &JOY
WELLNESS
MIDWEEK SPECIAL
BUITENGEWOON PRIVE & LUXE GENIETEN  
                                                                       

Met dit unieke Relax&joy Wellness midweek arrangement is lodgeren samen met jouw gezin, familie en/of vrienden bijzonder luxe en aangenaam. In dit kleinschalige paradijsje kun je met maximaal 8 personen prive verblijven, zonder andere gasten. En optimaal genieten, bijtanken en loskomen van alle hectiek. Buitengewoon lodgeren noemen we dat, want hier verblijf je standaard op een allin hoog ontzorg niveau (o.a. opgemaakte bedden, bad- en handdoeken, keukenlinnen, wc papier, zeep, compleet ingerichte keuken met oa kruidenrek, vaatwastabs etc...). De bijzonder sfeervol ingerichte Boerenlodge inclusief een royale wellness tuin en veranda buitenverblijf staan tot je beschikking. En hoe lekker is het, om op jouw tijd en in jouw ritme "prive" gebruik te kunnen maken van de hottub, Finse Sauna en buitendouche welke bij deze special zijn inbegrepen. En de comfortabele badjassen en saunadoeken niet te vergeten. Hier geniet je van een optimale wellnessbeleving met prachtig weids uitzicht. Alleen de gedachte al is heel relaxed.
s-Ochtends word je wakker van de geur van versgebakken brood, want met de aanwezige volautomatische  broodbakmachine en de allin-verzorgde broodmixen bak jezelf je brood en start je de dag overheerlijk. Zo is de lodgebar tijdens het verblijf ook afgevuld met
thee, suiker, koffiemelk en koffiebonen. En met de luxe koffiemachine is een overheerlijke verse bak koffie of espresso zo gemaakt. Vanaf de lodge wandel je zo de bossen in of ontdek de prachtige omgeving met de fietsen, die klaar staan voor gebruik. Bij iets minder weer is het ook lekker om binnen te cocoonen en kun je genieten van de sfeervolle ambiance in de lodge of in het verwarmde veranda buitenverblijf. Ook de kleinere lodgees genieten hier van optimale kidsproof faciliteiten en binnen/buitenspeelgoed. Met de speel en ijsboerderij aan de overkant stappen ze zo het avontuurlijke boerenleven in. In de lodge is een goed ingerichte compacte keuken aanwezig. Maar mocht je spontaan zin hebben om lekker buiten te kokkerellen, dan kan dit ook. De stoere en verrijdbare buitenkeuken met gasbbq incl. kookgerei is terplekke te huur. In de regio zijn diverse mooie brinkdorpen en winkelsteden te bezoeken en niet te vergeten de populaire parken Wildlands,  Slagharen zijn tevens binnen een half uur bereikbaar. Het nabijgelegen prachtige nationaalpark Dwingelderveld is ook een aanrader om naar toe gaan.
Wees van harte welkom!

TARIEVEN
midweek (ma - vrij)
4P lodge 725 euro
6P lodge 839 euro
8P lodge 935 euro

INCLUSIEF
V relax &joy wellness special
V ready2relax top verzorging
V kidsproof verzorging
V reserveringskosten
V energiekosten
V boerenbeleving

EXCLUSIEF
V schoonmaak
V toeristenbelasting
- - - - - - - - - - - -
  • welkom met boerencake
  • gevulde lodgebar tijdens verblijf (koffie/thee/suiker/koffiemelk)
  • gebruik Finse Sauna
  • badjassen & saunadoeken
  • gebruik Hottub 2 dagen (obv zelf opstoken)
  • iedere ochtend vers gebakken brood
    (gebruik broodbakmachine incl. broodbakmix)
  • gebruik fietsen

BESCHIKBAARHEID
OKTOBER
ma 2 okt (15 uur) - vrij 6 okt (10 uur)
ma 9 okt (15 uur) - vrij 13 okt (10 uur)

------------------------------------------------------------
TIP! BOEK DIRECT JOUW MASSAGE MEE
MASSAGE TARIEVEN
lichaamsmassage 90 minuten                     90 euro
hoofd nek schouder massage 60 minuten  60 euro
sportmassage 60 - 90 minuten vanaf         75 euro
-----------------------------------------------------------------------------------------
=-------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
=-------------------
Terug naar de inhoud