LAST MINUTE - Boerenlodge

Ga naar de inhoud


ACTIES &
LAST MINUTES
                                                                                                                                 
Waar je als de kippen bij moet zijn
LAST MINUTE
LUXE VERWEN WEEKEND
TOP ARRANGEMENT
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
TARIEVEN
weekend (vrij - ma)
4P lodge 725 euro
6P lodge 810 euro
8P lodge 895 euro
TIP! OF verkort weekend vertrek zondag 20 uur
verkort weekend (vrij - zo)
4P lodge 599 euro
6P lodge 685 euro
8P lodge 745 euro

INCLUSIEF
V WEEKEND TOP ARRANGEMENT*
V reserveringskosten
V energiekosten
V boerenbeleving

EXCLUSIEF
V schoonmaak
V toeristenbelasting

BESCHIKBAARHEID
vrij 5 april  - ma 8 april

- ARRANGEMENT -
  • welkom met appeltaart
  • tijdens verblijf koffie/thee/suiker/koffiemelk
  • iedere ochtend vers gebakken brood (broodbakmachine) incl. broodmixen
  • Finse Sauna
  • Hottub 20% korting
  • Buiten douche
  • Buitenkeuken (gasbbq) incl. schort kado
  • Fietsen
  • Comfortabele grote sauna doeken
                                                                        
    TIPS
V Nationaal Park Dwingelderveld
V Wildlands, Slagharen, Plopasland
V Ontdek giethoorn met een fluiterboot
V Mooie natuur meren & stranden
V Bossen & belevingspaden
V Met de fietsen Drenthe ontdekken
V Diverse restaurants
V Meppel, Assen, Zwolle, Hoogeveen       
V Dagje Duitsland (40 minuten)

                                                                                                                                                                            
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
LUXE & ONTZORGD GENIETEN

Kom genieten van dit heerlijke LAST MINUTE luxe weekend top arrangement. De Boerenlodge is een kleinschalig paradijsje waar je met maximaal 8 personen prive kunt verblijven, zonder andere gasten.
Hier kun je optimaal genieten van het buitenleven en bijtanken en loskomen van alle hectiek. Buitengewoon lodgeren doe je hier obv een allin hoog ontzorg niveau (o.a. opgemaakte bedden, bad- en handdoeken, keukenlinnen, wc papier, zeep, compleet ingerichte keuken met oa kruidenrek, vaatwastabs etc...). Daarnaast is er een royale tuin met wellness faciliteiten en een veranda buitenverblijf. En hoe lekker is het, om op jouw tijd en in jouw ritme "prive" gebruik te kunnen maken van de hottub, Finse Sauna en buitendouche. Hier kun je genieten van een optimale wellnessbeleving met prachtig weids uitzicht. Alleen de gedachte al is heel relaxed. Bij dit luxe last minute weekend top arrangement zijn de de Finse Sauna & buitendouche inbegrepen en liggen de comfortabele saunadoeken klaar. De hottub direct bijboeken kan nu met 20% korting. s-Ochtends word je wakker van de geur van versgebakken brood, want met de aanwezige volautomatische  broodbakmachine en de allin-verzorgde broodmixen bak jezelf je brood en start je de dag overheerlijk. En is de lodgebar tijdens het verblijf ook afgevuld met thee, suiker, koffiemelk en koffiebonen en word je verwelkomd met boerecake. Met de luxe koffiemachine is een overheerlijke verse bak koffie of espresso zo gemaakt. Binnen in de lodge kun je genieten van de sfeervolle ambiance.

Ook de kleinere lodgees genieten hier van optimale kidsproof faciliteiten en binnen/buitenspeelgoed. En met de speel- en ijsboerderij aan de overkant stap je zo het avontuurlijke boerenleven in. Vanaf de lodge wandel je zo het bosgebied in of kun je met de beschikbare fietsen de prachtige omgeving ontdekken.
In de Boerenlodge is een goed ingerichte compacte keuken aanwezig. Voor het echte buitenleven gevoel kun je tevens heerlijk buiten kokkerellen met de stoere en verrijdbare buitenkeuken met gasbbq incl. kookgerei. En staat de aanwezige wijnkoelkast garant voor heerlijk gekoelde drankjes en wijn. In de regio zijn diverse mooie brinkdorpen en winkelsteden te bezoeken en niet te vergeten de populaire parken Wildlands en Slagharen zijn tevens binnen een half uur bereikbaar. Het nabijgelegen prachtige nationaalpark Dwingelderveld is ook een tip om naar toe gaan. Een ruime keuze aan stranden en recreatiemeren of Giethoorn zijn op warme dagen perfecte plekken voor vertier en verkoeling. Kortom kom buitengewoon genieten in Drenthe! Wees van harte welkom!

sdfsdf
sfssdf

Terug naar de inhoud