HERFSTVAKANTIE DEALS - Boerenlodge

Ga naar de inhoud HERFSTVAKANTIE    
     LAST MINUTES
BESCHIKBAARHEID
HERFSTVAKANTIE
vrij 20 okt (15 uur) - ma 23 okt (10 uur)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
DE LUXE SPECIAL kado
  • welkom met appeltaart
  • tijdens verblijf
    koffie/thee/suiker/koffiemelk
  • gebruik Finse Sauna & buitendouche
  • gebruik Buitenkeuken met gasbbq
  • fietsen (incl. zitjes)
  • VOORWAARDEN
- geldig voor weekend & midweek boeking

TARIEVEN
WEEKEND (vrij - ma)
4P lodge 1045 euro 779 euro
6P lodge 1159 euro 855 euro
8P lodge 1279 euro  920 euro

INCLUSIEF
V DE LUXE SPECIAL kado*
V reserveringskosten
V energiekosten
V boerenbeleving
V WIFI

EXCLUSIEF
V schoonmaak
V toeristenbelasting
(jouw verblijf upgraden)


                                                                            
    TIPS
V Oerrrrr herfstvakantie activiteiten
V Nationaal Park Dwingelderveld
V Museumdorp Orvelte
V Wildlands, Slagharen, Plopasland
V Allin park Drouwenerzand
V Bossen & belevingspaden
V Restaurants & recreatie strandtenten
V Met de fietsen Drenthe ontdekken
V Meppel, Assen, Zwolle, Hoogeveen

                                                                                                                                                                            
 DE PERFECTE AMBIANCE VOOR SAMEN ZIJN
                                                                      

Bijna herfstvakantie... Een ideale tijd om samen met jouw gezin even afstand te nemen van alle hectiek en op zoek te gaan naar ontspanning, rust, ruimte, frisse lucht en een prachtig gekleurde natuur. Alle ingrediƫnten die je kunt vinden hier in Drenthe! En om precies te zijn in Fluitenberg (omgeving Hoogeveen/Dwingeloo). In dit prachtige buitengebied bevindt zich de Boerenlodge, een luxe private vakantiestek voor maximaal 8 personen, waar je prive lodgeert zonder andere gasten! Hier kun je optimaal genieten, bijtanken en loskomen van alle hectiek. Buitengewoon lodgeren noemen we dit, want hier verblijf je standaard op een hoog ontzorg niveau, waarbij je na een warm welkom direct ook kunt genieten. De bedden zijn heerlijk opgemaakt, verzorging van handdoeken, keukenlinnen, maar ook toilet papier, zeep en ontzorging in de keuken zullen niet ontbreken.

De bijzonder sfeervol ingerichte lodge inclusief een royale wellness tuin en veranda buitenverblijf staan tot je beschikking. Geniet van het aanbod speelgoed, spelletjes, boeken en tijdschriften of pak een filmpje (interactieve tv). En mocht je gebruik willen maken van de wellness dan is het zo fijn als je op jouw tijd en in jouw ritme gebruik kunt maken van de Finse Sauna en buiten douche, daarnaast kun je de prive hottub terplekke bijboeken. Alleen die gedachten al is heel relaxed. Ook de kinderen (groot en klein) genieten hier van optimale kidsproof faciliteiten en met de boerderij aan de overkant stappen ze zo het avontuurlijke boerenleven in bij Hoeve Sonneclaer. Vanaf de Boerenlodge wandel en/of fiets je zo de bossen in. Ontdek het dichtbij gelegen Nationaal Park Dwingelerderveld, of bezoek de mooie steden zoals Meppel, Assen, Zwolle of het museumdorp Orvelte.

Met deze De luxe special word je nog meer verwend, want de appeltaart staat klaar, is de lodgebar afgevuld met koffiebonen/thee/suiker en melk. De luxe koffiemachine maalt vers en staat garant voor een dagelijkse heerlijke bak koffie of espresso. Hier kun je optimaal genieten van het buitenleven en kun je zelfs kiezen om lekker buiten te kokkerrelen met de stoere buitenkeuken incl. gasbbq. En niet te vergeten, zowel gebruik van de fietsen als de Finse sauna zijn ook inbegrepen! Kortom wees van harte welkom om hier buitengewoon te komen lodgeren!

Terug naar de inhoud