ZOMERVAKANTIE DEALS - Boerenlodge

Ga naar de inhoud
  MIDWEEK
ZOMERSPECIAL

                                                                                    

Vier de zomer in Drenthe met dit luxe midweek Zomerspecial arrangement. Kom heerlijk en welverdiend tijd doorbrengen met jouw gezin en/of vrienden. Hier vind je ontspanning, rust, ruimte, prachtige natuur en een luxe topplek voor jullie zelf. DE beste ingredienten die je kunt vinden in het Drentse Fluitenberg (omgeving Hoogeveen/Dwingeloo). In dit prachtige buitengebied bevindt zich de Boerenlodge, een luxe privacy vakantiestek voor 4 - 8 personen. Buitengewoon lodgeren doe je hier, zonder andere gasten en verblijf je standaard op een hoog ontzorg niveau, waarbij je na een warm welkom direct ook kunt genieten. De bedden zijn heerlijk opgemaakt, verzorging van handdoeken, keukenlinnen, maar ook toilet papier, zeep en ontzorging in de keuken zullen niet ontbreken.
De bijzonder sfeervol ingerichte lodge inclusief een royale tuin (400m2) met wellness faciliteiten en veranda buitenverblijf staan prive tot je beschikking. Geniet van het aanbod speelgoed, spelletjes, boeken en tijdschriften of pak een filmpje (interactieve tv). En mocht je gebruik willen maken van de wellness dan is het zo fijn als je op jouw tijd en in jouw ritme gebruik kunt maken van de Finse Sauna en de buiten douche en kun je de hottub indien gewenst terplekke ook bijboeken (nu met 25% specialkorting). Alleen die gedachten al is heel relaxed. Ook de kinderen (groot en klein) genieten hier van optimale kidsproof faciliteiten en met de speel- en ijsboerderij aan de overkant stappen ze zo het avontuurlijke boerenleven in.
In de Boerenlodge is een goed ingerichte compacte keuken aanwezig. Maar kun je tevens heerlijk buiten kokkerellen met de stoere en verrijdbare buitenkeuken met gasbbq incl. kookgerei (welke terplekke bij te boeken is). De wijnkoelkast in de veranda buitenruimte mag natuurlijk niet ontbreken en staat garant voor heerlijk gekoelde drankjes en wijn.
Vanaf de Boerenlodge wandel en/of fiets je zo de bossen in. Ontdek het dichtbij gelegen Nationaal Park Dwingelerderveld, of bezoek de mooie steden zoals Meppel, Assen, Zwolle of het museumdorp Orvelte. Tevens zijn de bekende parken Wildlands, Slagharen of Plopsa Indoor binnen een half uur bereikbaar. Een ruime keuze aan stranden en recreatiemeren of Giethoorn zijn op warme dagen perfecte plekken voor vertier en verkoeling. Kortom kom buitengewoon genieten in Drenthe! Wees van harte welkom!

Met deze Zomer Special word je nog meer verwend, want de cake staat klaar, is de lodgebar tijdens je verblijf afgevuld met koffiebonen/thee/suiker en melk. De luxe koffiemachine maalt vers en staat garant voor een dagelijkse heerlijke bak koffie of espresso. Zowel gebruik van de fietsen als de Finse sauna zijn ook inbegrepen! Kortom wees van harte welkom om hier buitengewoon te komen lodgeren!


BESCHIKBAARHEID
ma 30 aug (15 uur) - vrij 3 sep (10 uur)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MIDWEEK ZOMERSPECIAL kado*
  • welkom met cake
  • tijdens verblijf koffie/thee/suiker/koffiemelk
  • gebruik finse Sauna
  • gebruik fietsen (incl zitjes)
  • 25% korting hottub
TARIEVEN
MIDWEEK
4P lodge 915 euro
6P lodge 1019 euro
8P lodge 1098 euro

INCLUSIEF
V MIDWEEK ZOMERSPECIAL*
V reserveringskosten
V energiekosten
V boerenbeleving
V WIFI

EXCLUSIEF
V schoonmaak
V toeristenbelasting

                                                                            
    TIPS
V Nationaal Park Dwingelderveld
V Wildlands, Slagharen, Plopasland
V Bossen & belevingspaden
V Diverse restaurants & bezorgservices
V Mooie natuur meren & recreatiestranden
V Ontdek giethoorn met een fluiterboot
V Met de fietsen Drenthe ontdekken
V Meppel, Assen, Zwolle, Hoogeveen       
V Dagje Duitsland (40 minuten)

                                                                                                                                                                            
Terug naar de inhoud