baby peuter relax arrangement - Boerenlodge

Ga naar de inhoud
  BABY & PEUTER
  RELAX ARRANGEMENT
                                                                                                                     

ONTSPANNEN VAKANTIE VIEREN MET DE KLEINTJES....
De Boerenlodge is de ideale plek voor jonge gezinnen, hier kun je bijtanken en even loskomen van alle hectiek. Geen massa, geen andere gasten, maar intensief samen met jullie kleintje(s) optimaal genieten. Buiten de royale basis kidsproof verzorging zoals opgemaakte kinderbedjes, kinderstoelen en binnen- en buiten speelgoed, bieden we met dit Baby & Peuter Relax arrangement net even die extra care aan om volledig te ontzorgen in de behoefte van jonge gezinnen. In de 2e badkamer verzorgen we naar wens een babybadje op standaard, een aankleedkussen & een luieremmer. Mochten jullie er op uit gaan dan hebben we een comfortabele draagzak. En met de eventueel bij te huren bakfiets kunnen jullie zelfs met de baby heerlijke fietstochten maken (tevens ideaal om met meerdere kleintjes op pad te gaan), met het maxi cosi click systeem kunnen kleine kindjes veilig vervoerd worden. Voor dreumissen en peuters staat een buggy klaar en kunnen jullie met dit luxe arrangement gratis ook gebruik maken van de Boerenlodge fietsen met kinderzitjes. Maar ook de babyfoon mag uiteraard niet ontbreken zodat jullie - als ouders zijnde -  samen bijvoorbeeld lekker ook buiten kunnen ontspannen.

Buiten de ontzorging voor de kinderen verblijven jullie hier op een hoog (basis) ontzorg niveau, waarbij je na een warm welkom direct ook kunt genieten. De bedden zijn heerlijk opgemaakt, verzorging van handdoeken, keukenlinnen, maar ook toilet papier, zeep en ontzorging in de keuken zullen niet ontbreken.
De bijzonder sfeervol ingerichte lodge inclusief een royale wellness tuin en veranda buitenverblijf staan tot jullie beschikking. Geniet van het aanbod tijdschriften & spelletjes of pak een filmpje (interactieve tv). En mochten jullie gebruik willen maken van de wellness dan is het zo fijn als je op eigen tijd en in eigen ritme gebruik kunt maken van de Finse Sauna, buiten douche en hottub. Alleen die gedachten al is heel relaxed. Vanaf de Boerenlodge wandel en/of fiets je zo de bossen in. Ontdek het dichtbij gelegen Nationaal Park Dwingelerderveld, of bezoek de mooie steden zoals Meppel, Assen, Zwolle of het museumdorp Orvelte. Tevens zijn de bekende parken Wildlands, Slagharen of Plopsa Indoor binnen een half uur bereikbaar.

Met dit arrangement worden jullie nog extra verwend, want de cake staat klaar, is de lodgebar tijdens het verblijf afgevuld met koffiebonen/thee/suiker en koffiemelk. De luxe koffiemachine maalt vers en staat garant voor een dagelijkse heerlijke bak koffie of espresso. En niet te vergeten, de Finse sauna is ook inbegrepen en zit er 25% korting op de huur van de electrische bakfiets! Kortom wees van harte welkom om hier buitengewoon te komen lodgeren!

Met de tegenovergelegen speel- en ijsboerderij loop je zo het boerenleven binnen
                                                                                                                                                 
MIDWEEK TARIEVEN
4P lodge 649 euro
6P lodge 745 euro
8P lodge 835 euro

INCLUSIEF
V B&P RELAX ARRANGEMENT
V reserveringskosten
V energiekosten
V boerenbeleving

EXCLUSIEF
V schoonmaak
V toeristenbelasting
- - - - - - - - - - - -
                                                                                                  
     TIPS  
V Wildlands Emmen
V Zippa Zebra Hoogeveen
V Nationaal Park Dwingelderveld
V boswandelpaden wagen toeganglijk
V Plopsaland Coevorden
V zwembaden & strandjes

                                                                                                    
DSSSFSDF
BESCHIKBAARHEID
OKTOBER
ma 11 okt ( 15 uur) - vrij 15 okt (10 uur)

BABY & PEUTER RELAX ARRANGEMENT
 • welkom met boerencake
 • gevulde lodgebar tijdens verblijf
  ( koffie/thee/suiker/koffiemelk)
 • gebruik Finse sauna
 • fietsen (incl. zitjes)
 • 25% korting electrische bakfiets (met adapter voor maxicosi)
 • UPGRADE KIDSPROOF PREMIUM  keuze uit 1 OF 2
  - 1) BABY KIDSPROOF PREMIUM
  (badje op standaard, draagzak, aankleedkussen, babyphone, luieremmer)
  - 2) PEUTER/DREUMES KIDSPROOF PREMIUM
  (buggy, aankleedkussen, babyphone, boerderij little tikes, luieremmer)
sfdsf
Terug naar de inhoud